Jól olvastad, 2025-ben 500,000 új bevándorló elérése a hivatalos cél Kanadában. És ezek szinte mind gazdasági bevándorlók, főleg egészségügyben, szállítmányozásban és építőiparban.

Új, könnyített bevándorlási szabályok is érkeznek Kanadában. A legfontosabb gazdasági szektorok, ahová bevándorlókat várnak az egészségügy és az építőipar.

A csatolt videón Sean Fraser ecseteli a bevándorlás előnyeit (angolul és franciául is), valamint emlékezteti a kanadai polgárokat, hogy majd mindannyian bevándorlók.

A kanadai kormány folyamatosan emeli a bevándorlási keretszámokat, amelyek ráadásul célszámok, tehát nem korlátozni akarják a bevándorlást, hanem éppen ellenkezőleg egyre több és több külföldről értkező munkavállalóra van szükségük.

Költöznél Kanadába? Akkor érdemes írni nekem az info@tucanoprod.com címre vagy ide alulra kommentelni és összekötlek kanadai benvándorlási ügynök kollégáimmal!

Az említett egészségügy és építőipar mellett érdemes megemlíteni a szállítmányozási szektort is. A legultsó 16 új hiányszakma nem véletlenül tartalmaz ápoló asszisztens, hosszú távú ápoláshoz értő szakemberek, mindenféle kórházi dolgozó, általános és középiskolai oktatási asszisztens, thereautó sofőr, és egyéb szakmákat, amelyeket az új bevándorlók is gyakorolhatnak. vagy simán megszerezhetik az ehhez szükséges tudást.