Zákonyi Bence vagyok, magyar származású újságíró, televíziós riporter, pr és marketing szakember, nemzetközi migrációs, adózási, banki, cégalapítási és outsourcing tanácsadó.

2008. és 2013. között a kulfoldibankszamla.info és a svajcicegalapitas.info, valamint ezek idegen nyelvű változatainak főszerkesztője voltam.

Bence_Zakonyi

Bence Zákonyi

Jelenleg a Tucanoprod.com állampolgársági és letelepedési programokkal foglalkozó cég tulajdonosa vagyok. Nemcsak elvben értek a témához, hanem gyakorlatban is bizonyítottam hozzáértésemet, hiszen eddig hat országban telepedtem le családommal együtt. Az elmúlt éveket folyamatosan utazással töltöttem, hogy minél alaposabb ismereteket gyűjtve, ezeket megoszthassam az érdeklődőkkel az alacsony adózású jogterületekről.

Több ország üzleti útlevél/állampolgárság és üzleti letelepedési programjaiban működtem közre, mint szakértő, valamint offshore gazdasági övezetek és különleges adózású zónák kialakításában is tanácsadóként vettem részt. Szakmai munkámért több rangos nemzetközi elismerésben részesültem.

A “Második útlevél és üzleti letelepedés” című könyvemet 2012-ben Brazíliában kezdtem el írni, amikor rájöttem, annyira hiányosak a magyar nyelvű közönség ismeretei témában, hogy érdemes összegyűjteni és közreadni a különféle országok letelepedési rendszereinek ismérveit. A könyv ingyenesen letölthető. Második könyvem Paraguay bevándorlási lehetőségeiről ide kattintva érhető el angol nyelven.

Elérhetőségeim:
info@tucanoprod.com
Szívesen ismerkedek üzleti céllal Linkedin oldalamon:
https://www.linkedin.com/pub/bence-zakonyi/42/572/92b
vagy Google+ oldalán:
https://plus.google.com/u/0/+BenceZákonyi